Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Michelle Kruger

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1994-10-20
 • Over mijn

  Ik ben Michelle Kruger en heb sinds 2002 mijn eigen paard: Stjarna. Ik ben Z1+7 met haar geworden. We kregen net de slag te pakken, tot we met blessures te maken kregen. Te horen gekregen dat ze tunnelsyndroom in 2 achterbenen had en dat de sport geen optie meer is. Opereren zou de verzekering niet vergoeden, maar zou haar leven wel pijnloos maken en licht recreatief werk zit er ook in.
  Ik heb haar die kans gegeven en ben nog elke dag blij om haar vrolijk te zien staan.


  Nu kreeg ik de kans om het 3 jarige paardje van mijn instructrice te rijden. Ik begon Fiona te rijden toen ze net onder het zadel was en doe haar nu ongeveer een half jaartje. Wat is zij gegroeid!

  In mijn fotoalbum vinden jullie wat leuke plaatjes van de bovengenoemde toppers!

  Fiona staat te koop.
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Lid sinds
maandag 09 september 2013 17:45
Laatst online
5 jaren
 • Michelle Kruger Deelt 3 foto's in Michelle Kruger's fotos album

  ~Paardrijden is genieten~

  Bijna 4 jaar geleden reed ik mijn laatste officiële wedstrijd met mijn eigen kanjer Z1+7 was de eindstand. Ik ben nog elke dag heel gelukkig met haar en ben heel blij en trots dat ze het zo goed doet!

  Nu heb ik een startkaart aangevraagd met Baileys! (Thanks Cherissa Potgiesser en Marcel van Dijk dat ik dit allemaal mag met deze knapperd!)
  We beginnen meteen waar ik met Stjar ben geëindigd, het Z1.
  Zij kent het niveau, ik ken het niveau.. Alleen samen kennen en kunnen we het nog niet helemaal. We zijn er echt nog niet klaar voor. Maar wat maakt het uit?!?
  Ik heb er onwijs veel zin in en we gaan gewoon lekker hobbelen is dat niet eigenlijk alles wat telt? PAARDRIJDEN IS GENIETEN!
  #GenietenBovenPresteren #DebuutStaatAlGepland #GeenVerwachtingen #DoeAllesWatJeLeukVind #OmdatHetKan #LiveLifeToTheFullest

  Meteen maar een mooi stang en trens hoofdstel van WW Frontriemen erbij! - Dankjewel lieve Melinda Muller - feeling happy

 • Michelle Kruger

  Na 4 jaar geleden te zijn gestopt met het starten van wedstrijden (met mijn eigen paard, Z1, wegens blessures van haar kant). Heb ik net een nieuwe startkaart aangevraagd om een paard van de buren te starten we beginnen meteen maar goed in het Z1 zinin!

 • Michelle Kruger

  Na 5 jaar geleden te zijn gestopt met het starten van wedstrijden (met mijn eigen paard, Z1, wegens blessures van haar kant). Heb ik net een nieuwe startkaart aangevraagd om een paard van de buren te starten we beginnen meteen maar goed in het Z1 zinin!

 • Michelle Kruger is vrienden met Lisette Born