Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Nicole Custers

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Over mijn

  Ik ben Nicole Custers ik ben 21 jaar en ik woon in Ell, een klein dorpje in Limburg. Mijn opa heeft altijd paarden gefokt (waaronder de goedgekeurde KWPN-hengst Havidoff) dus ik ben er mee opgegroeid. Toen ik 6 was ben ik begonnen met paardrijden op de manege en al snel kreeg ik een eigen pony Jupiter, een hele mooie maar super vlugge C-pony waar ik eigenlijk nog te klein voor was, daarom hebben we hem verkocht en kreeg ik Silver een brave pony waar ik heel veel van heb geleerd. Daarna heb ik nog 2 pony's gehad Queenie en Yvanca.
  Na Yvanca ben ik Santiago, een grote bruine ruin van de hengst Lancet, gaan rijden. Deze heeft opa zelf gefokt. Ondanks dat hij niet al te gemakkelijk was heb ik met hem veel gewonnen. Uiteindelijk heb ik met hem Z1 gereden. Helaas kreeg hij een blessure waardoor hij niet meer gereden kan worden. Toen ben ik met Carrera (v. Dreamcatcher) begonnen, ook zij is bij ons geboren. Mijn tante heeft haar zadelmak gemaakt en daarna is ze eigenlijk lange tijd blijven staan omdat we er te weinig tijd voor hadden. Toen Santi wegviel ben ik met haar begonnen en ik rij haar nu ongeveer een jaar. Ze heeft in dit jaar al onwijs veel geleerd en ze gaat nog altijd met grote sprongen vooruit!
 • Klasse

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
maandag 08 juli 2013 21:43
Laatst online
6 jaren
 • Nicole Custers

  Sooo, dat is alweer even geleden dat ik iets heb geschreven....

  Na 4 weken ben ik afgelopen week weer rustig begonnen met het trainen van Carrera. Nu een week verder doet ze het prima!!
  In de tussentijd heb ik niet stilgezeten. Ik heb samen met m'n zusje naar de Limburgse Kampioenschappen toegewerkt, waar zij een super knappe 4e prijs pakte in het ZZ-Licht. Ze had hiervoor zelf een kür op muziek geschreven dus ze was super blij dat ze deze ook echt mocht gaan rijden.
  De week na de kampioenschappen stond meteen haar ZZ-Zwaar debuut op het programma waar ze ook meteen een mooie score neerzette, en daarmee is ook meteen haar eerste winstpunt binnen.
  Naast het trainen en begeleiden van m'n zusje ben ik nog druk geweest met m'n meiden van 4pleasure die in de klasse M viertallen 1e werden op het Limburgs Kampioenschap waardoor we volgende week dus naar Ermelo mogen voor de hippiade! Dus komende week gaan we er nog even lekker tegenaan om de puntjes op de i te zetten!

 • Megan Burhenne is vrienden met Nicole Custers
 • Nicole Custers

  Super fijn getraind met Carrera vandaag! Wat kan een paard je toch een enorm fijn gevoel geven!!

 • Lisette Born is vrienden met Nicole Custers
 • Danny Zechiel is vrienden met Nicole Custers
 • Nicole Custers

  Gaaaaaf een les van Tommie!!
  Allebei de seizoenen hebben zo zn voor- en nadelen... In de zomer heeft mijn jonge paard nog wat moeite met het rechtgerichte doordat hij de steun van de omheining mist... Binnen is mijn paard vaak wat kijkerig door de versiering, juryhokjes of kantine. Maar als ik dan moet kiezen vind ik het outdoor seizoen leuker omdat dat gezelliger is!!

 • Nicole Custers is vrienden met A
 • Milou Custers is vrienden met Nicole Custers
 • Nicole Custers is vrienden met Karin Brunink