Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


 • Maudi Baas Ik heb mensen leren kennen via TopTalent Dressage
  6 jaren

  helaas nog niet super veel mensen leren kennen via TTD Maar ik hoop natuurlijk dat daar in de toekomst snel verandering in kom

 • kim spierings Ik heb mensen leren kennen via TopTalent Dressage
  7 jaren

  Ik heb al een aantal TTD-leden tegen zien komen op wedstrijden. Echt leren kennen niet zo veel. Romy Verhoeven Zat bij mij in de groep met de beloftetrainingen. En ook op wedstrijd regelmatig tegen gekomen.Milou Dees kwam ik voor het eerst tegen bij de Rabo-Talentendag. Alleen niet gesproken. Jamy Ummels kende ik van de wedstrijden in de regio, maar vooral van TTD profiel. Doordat zij een zoon van mijn pony had Illon haha. We hadden samen een wedstrijd gepland om elkaar pony's te zien en dat was bij het Winterfestijn! Yvette Vergeer Rowi Pille en nog een paar heb ik voor het eerst ontmoet bij Hippische Dagen Strijen en gelijk ook Lisette Born Danny Zechiel TopTalent Dressage ontmoet! Verder veel andere TTD'ers leren kennen die ik op sm volg.kyle van der heijden,Romy Doomen, en Fabienne van heugten ook overgebracht om lekker gezellig op TTD te komen haha.

  Yvette Vergeer Was gezellig met zn alle in Strijen!
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Yvette Vergeer Ik heb mensen leren kennen via TopTalent Dressage
  7 jaren

  Ik heb Rowi Pille leren kennen op het Topfithorse Event bij ACB Dressuur. Verder heb ik op de Hippische dagen Strijen dit jaar heel veel TTD meiden gezien en leren kennen o.a. Tessa Huisma. En verder tijdens de TTD Challenge ook nog allemaal TTD'ers gesproken. En natuurlijk TTD zelf ook leren kennen!

  Rowi Pille Was super leuk je te ontmoeten en dat ik nog even op Pepper mocht was helemaal top!
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Rowi Pille Ik heb mensen leren kennen via TopTalent Dressage
  7 jaren

  Inmiddels al veel meer mensen via TTD leren kennen. Het was echt gaaf om Milou Dees en Yvette Vergeer te ontmoeten. Ik heb Milou voor het eerst gezien in Ermelo tijdens de NK dressuur en later heb ik Yvette leren kennen bij een clinic bij TopFit horse shop en daar was Milou ook weer. Super leuk!!

  Rowi Pille Wat lief dat je dat zegt, dank je wel!!
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • TopTalent Dressage Ik heb mensen leren kennen via TopTalent Dressage
  7 jaren

  Wie hebben jullie allemaal leren kennen via TTD? Erg benieuwd naar jullie leuke verhalen

 • Minoek1 Ik heb mensen leren kennen via TopTalent Dressage
  7 jaren

  Weet niet of dit hier hoort. Maar heel lang geleden heb ik een onwijs lieve, knappe pony zadelmak gemaakt, doorgereden en voor de eigenaresse verkocht. En die heb ik hier teruggevonden.
  Mistral van Rowi Pille. Zo leuk, en we hebben best redelijk veel fb contact. Erg leuk en fijn om te zien hoe goed het gaat.

  Anouk Verstappen Wat grappig! Leuk om zo je oude pony tegen te komen!!
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • TopTalent Dressage Ik heb mensen leren kennen via TopTalent Dressage
  7 jaren

  Wij zijn heel erg benieuwd of jullie via TTD mensen hebben leren kennen? Laat dit weten via deze groep op TTD. Wij zijn erg nieuwsgierig.

  Danny & Lisette

 • Lisette Born change avatar

  7 jaren

We horen het met enige regelmaat, ik ken iemand via TTD. Ben jij in contact gekomen met andere dressuur talenten via TTD, wordt dan lid van deze groep. Wie heb je leren kennen? Deel in deze groep al jouw informatie.

Categorie
Internet
Aangemaakt
zaterdag 23 mei 2015
Beheerders
Lisette Born
 • Er zijn nog geen bulletins
 • Nog geen topics toegevoegd. Voeg er nu eentje toe.