Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Anouk Verstappen's vrienden

 • senna evers

  senna evers

  van weekend nog hms mitchell en vsl make it happen gestart z2 en z1 een 2 de en 3de plaats
 • Fleur

  Fleur

  het is al weer een tijdje geleden, maar bij de 2daagse op reyerparc 1 winstpunt en 2x een 2e plaats op zaterdag en 4 winstpunten met 2x een 1e plaats op zondag. Daarmee werden we overall en wonnen we een mooie deken! Op naar de regiokampioenschappen!
 • Savannah van zanten

  Savannah van zanten

  Nieuw bijrijd paardje op stal prinsenburg!
 • Loussan Gritter

  Loussan Gritter

  3e geworden van Drenthe in het Z2!! Alle dagen super fijn kunnen rijden! In de finale over de proef en de kür (waar ik bijna 70% in reed) een gemiddelde van 68,125% kunnen rijden! Heel erg trots op Dorado
 • Cassandra Mol

  Cassandra Mol

  Net weer heerlijk gereden op Welthit en Neidheer.
  First Lady lekker een vrije dag.
 • Hilde Smits

  Hilde Smits

  Geselecteerd voor de Brabantse Kampioenschappen in de klasse Z2 met Luka!
 • Joelle Westbroek

  Joelle Westbroek

  Al een tijdje niet meer iets geplaatst! maar we zijn nu L2+5 super trots!
 • Minoek1

  Minoek1

  Kan wel janken, trouwens, dat heb ik ook gedaan. Zorro bleef weer niet staan op de trailer en na drie kwartier begon hij aardig uit zijn plaat te gaan. Dus terug op stal gezet en niks geen Rabotalentendag. Ben er goed ziek van. Nu maar weer verder oefenen.
 • Nina van Bakel

  Nina van Bakel

  Zo het is wel weer even tijd voor een update. Van de week lekker druk geweest, ondanks de vakantie. Gezellig met Marlotte afgesproken in Utrecht, gewinkeld en gebruncht. Mijn derde autorijles gehad. Mijn verjaardag gevierd. Twinkel gereden en Femke lesgegeven. Dinsdag een hele fijne training met Ces van Bob gehad en woensdag met Barbara Koot proefgericht getraind. Donderdag heb ik Ces gelongeerd aan de bijzet en gisteren lekker losgewerkt onder het zadel. Vandaag ook heel fijn gereden en mijn proef nog een keer doorgereden. Jammer dat de laatste dagen zoveel dazen en vliegen vervelend zijn. Ik laat dan het liefst Ces aan de hand grazen, zodat ik de lastige beesten meteen dood kan slaan haha. Tussendoor zo veel mogelijk naar de livestream van clip my horse gekeken om Aken een beetje te volgen. Wat hebben de Nederlandse U25 combinaties het supergoed gedaan! Morgen mogen Ces en ik samen de ring weer in, de generale voor de regiokampioenschappen. Ik hoop wel op een beetje normaal weer, want er is aardig wat regen voorspeld. Fijn dat Kim Schmid ons weer komt helpen bij het losrijden. Op naar morgen!
 • Iris van de ven

  Iris van de ven

  Het gaat steeds beter! Vandaag wedstrijd in Schijndel gehad. 2de met 223 punten! Het kan nog beter maar al super blij dat dit kan in 4 wedstrijden!
 • Isabelle Bitterling

  Isabelle Bitterling

  Vandaag eerst even mijn mondeling betoog even maken. Daarna trainen met Don Juan voor de wedstrijd van morgen in Lisserbroek om 12:22 en 12:29 dus dan gaan we weer knallen net zoals gister. En moet vanavond ook nog oppassen bij de buren. Druk dagje...
 • Floor Vork

  Floor Vork

  Na een lange wedstrijdpauze vandaag kringkampioenschappen gehad in Bodegraven, twee fijne proefjes gereden met zelfs een paar negens voor onder andere de appuyementen. Uiteindelijk twee keer eerste met 66% en 66.67% en Kringkampioen in de klasse Z1/Z2 D/E!!! Trots op mijn kleine krachtpatser ♡
 • Esmee Janssen

  Esmee Janssen

  Wat een Z1 debuut vorige week met Elzemarein,
  twee dagen vier maal 1e met meteen 5 winst in the pocket 221, 215, 209 en 208p
  Ook ferrero zette zijn beste beentje voort, dat resulteerde op een 1e en 2e plek met 5 winst

  Van het weekend mochten ze ook weer mee,
  Ferrero weer 1e en 2e met 193 en 203punten
  Elzemarein in een groot deelnemersveld 4e en 5 met 211 en 209p Lekker verder trainen en de puntjes op de i zetten op naar het outdoor seizoen
 • Hanne Lebegge

  Hanne Lebegge

  Al weer een hele tijd stil maar er gebeurd hier ook niet echt veel... Heros staat nog steeds stil... Ik zit nu midden in de examenperiode en daarna gaan we eens proberen met een 2paards trailer en een ander paard, ik ben benieuwd!
 • Claire Stuijvenberg

  Claire Stuijvenberg

  Vandaag gereden in Waddinxveen! 1e proef 206 gereden en de 2e proef 195 (?!) maar toen zag ik dat ik de protocol van iemand anders had gekregen!!!! Dus de 2e proef 222 gereden! Nog maar 1 puntje en dan mogen we alweer zz-licht! Maar eerst de selecties nog!