Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| CDI Sint Truiden Nederlands podium bij de Grand Prix ||

Het was gezellig druk vanmiddag tijdens het CDI Sint Truiden, in het zonnetje rondom de wedstrijd piste werd, uiteraard met alle corona maatregelen, genoten van de Grand Prix. Even voor half vier zagen de deelnemers, grooms en trainers (bezoekers zijn niet toegestaan) Hans Peter Minderhoud en Glock's Casper de wedstrijd piste betreden.

Ondanks dat het de hele dag al warm was in Sint Truiden werden er goede proeven neergezet door de deelnemers. Hans Peter Minderhoud en Glock's Casper waren vanmiddag de beste tijdens het CDI Sint Truiden een winnende score die uit kwam op 70.804%

Lynne Maas en Eastpoint gingen lange tijd aan de leiding met een score van 69.326% de score was uiteindelijk goed voor de tweede plaats.

Marlies van Baalen die vandaag de Grand Prix rubriek opende reed met Ben Johnson naar de derde plaats haar score kwam uit op 69.239%. En hiermee dus een volledig Nederlands podium.

pricegiving low res

Laurence Roos en Fill Rouge was vandaag de beste combinatie uitkomend voor België, met 69.174% werd zij uiteindelijk vierde in de uitslag.

Simon Missiaen en Charlie werden beloond met 69.065% en werden hiermee vijfde. Denise Nekeman en Bosten STH reden naar de zesde plaats (68.348%). Domien Michiels en Intermezzo Van Het Meerdaalhof reden naar de zevende plaats en kregen een score van 67.761%

Vrijdag middag staat op 13.25 uur de Grand Prix Special op het programma en is te volgen via de livestream www.equideo.be

Volledige uitslag is hier te bekijken

hans peter minderhoud low res

Foto© Melibre Fotografie

Bron: TopTalent Dressage

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| CDI Sint Truiden Tom Heylen ook naar de overwinning in de Intermediare I ||

Ook vandaag tijdens de Intermediare I ging de overwinning naar Tom Heylen. Met zijn Tuschinscki afstamming El Capone was er vandaag een iets hogere score dan gisteren vandaag kwam de score uit op 74.529%.

Tom "El Capone is een heel speciaal paard voor mij het voelde gisteren en vandaag ook heel goed aan, ik kan niet anders dan heel erg tevreden zijn over mijn proeven van vandaag en gisteren."

De nummers twee en drie van de uitslag van gisteren zien we ook vandaag weer terug in de top drie. Vandaag was de Duiste amazone Andrea Timpe met Don Carismo 2 goed voor een score van 73.176% wat haar vandaag de tweede plaats opleverde.

Dominique Fillion en Frida K  zaten dicht bij de score van de nummer twee, haar score vandaag bedroeg 72.882% wat goed was voor de derde plaats in de uitslag.

Later op de dag komt de top drie nog uit in de Grand Prix die ook vandaag op het programma staat.

Saskia van Es en Italo reden vandaag naar een score van 71.235% net als gisteren was dit vandaag ook een vierde plaats.

De vijfde plaats vandaag was er voor Loranne Livens met Aragon L reed zij naar 70.853%

Volledige uitslag is hier te bekijken

Ton Heyle donderdag low res

Foto© Melibe Fotografie

Bron: TopTalent Dressage

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Daily recap part II CDI Sint Truiden 2020 ||

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Milou Dees winnares Team test Young Riders CDI Sint Truiden ||

Ook de Young Riders kwamen al tijdens de eerste dan van het CDI Sint Truiden aan de start.

16 combinaties uit België, Nederland en Duitsland kwamen vandaag aan de start tijdens de Team Test.

De eerste combinatie die vanmiddag aan de start kwam was amazone Milou Dees (Ned) met Francesco. Zijn de eerste de beste? Vandaag was dit wel het geval, de combinatie reed naar 73.824%.

De hoofdjury van vandaag Maarten van der Heiden: “De proef van Milou was een proef waar alleen maar hoogte punten in zaten, en proef waar we allemaal van hebben genoten. Een top proef en een terechte overwinning vandaag.”

Milou: “Ik heb donderdag nog een wedstrijd gereden ter voorbereiding op het CDI Sint Truiden, we zijn er een jaar uit geweest en dit is weer onze eerste Internationale wedstrijd, dan is het op voorhand niet in te schatten waar je staat. Thuis met de trainingen gaat het heel goed dan is het dubbel zo gaaf dat we hier zo goed presteren met direct een overwinning. Ces stond er heel erg fijn vandaag zelfs met de prijsuitreiking was hij heel braaf. Super blij met de dag van vandaag.”

De Duitse amazone Helen Erbe en Fuerst Kasper reden naar de tweede plaats met een score welke uit kwam op 70.686%. Theresa Friesdorf ook uitkomend voor Duitsland reed met Quotenkoenig 2 naar 70.245%.

Amber de Groot en Homemade reden naar de vierde plaats (68.676%). De beste Belgische amazone vandaag was Charlotte Richmond met Goliath VD Kempenhoeve behaalde zijn de vijfde plaats (67.451%).

Milou Dees Low res

Foto© Melibre Fotografie

Bron: Toptalent Dressage, overname zonder toestemming is niet toegestaan.

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Tom Heylen wint openingsrubriek CDI Sint Truiden ||

Nadat het CDI Sint Truiden in april werd gecanceld vanwege het Covid19 virus is het CDI Sint Truiden vandaag dan toch van start gegaan. Restricties zijn er wel er mag geen publiek op het evenement afkomen en iedereen is verplicht een mondkapje te dragen indien je je over het terrein beweegt, zo ook in de stallen.

De openingsrubriek van vandaag was er voor de Prix St George deelnemers. Een groep van 25 ruiters en amazones kwamen vanmorgen aan de start op het sfeervol aangeklede terrein van Stal Gravenhof waar het CDI Sint Truiden wordt verreden.

74.529% was de winnende score vandaag en werd gereden door Tom Heylen (Bel) met zijn El Capone (v.Tuschinski). Ook de nummer twee van vandaag Dominique Filllion (Ned) zag haar PSG proef met Frida K (V. Fidertanz) beloond worden haar score vandaag kwam uit op 74.235%. 

Plaats drie vandaag was goed voor een Duitse combinatie, Anfdrea Timpe kwam aan de start met Don Carismo 2 (v. DonCrusador) 70.941% was hun eindelijke resultaat.

De vierde plaats was er voor Saskia van Es (Ned) met Italo reed zij naar 70.794%, de vijfde plaats ging naar Cosima Von Fircks (Ger) en Nymphenburg's Easy Fello - 70.500%.  Loranne Lievens (Bel) en Aragon L reden naar de zesde plaats (70.353%). Ook een 70% score was er voor de zevende plek Geert Jan Raateland reed met Gladiator naar 70.324%.

Volledige uitslag is hier te bekijken

 Tom Heylen low res

Foto© Melibre Fotografie

Bron: TopTalent Dressage

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)