Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| CDI Sint Truiden Inter I Kür op muziek gewonnen door Andrea Timpe ||

Voor de lichte tour combinaties stond er vandaag de Kür op muziek op het programma. Andrea Timpe eerder al succesvol tijdens het CDI Sint Truiden reed vandaag met Don Carismo 2 naar de overwinning in de Kür op muziek, haar score vandaag was 75.070%.

Het was heel spannend want ook de nummer twee Geert jan Raateland reed een hele sterke Kür op muziek met Gladiator. De combinatie voor het eerst uitkomend op een Internationale wedstrijd zag je iedere dag beter worden de laatste afluitende Kür werd beloond met 74.965%.

Saskia van Es en Italo reden in de Kür op muziek naar 74.750% wat goed was voor de derde plaats vandaag.

De Belgische amazone Loranne Livens en Aragon L reden een spectaculaire Kür wat uiteindelijk de vierde plaats opleverde met een score van 74.700%. Tom Heylen en El Capone werden vandaag tijdens de Kür muziek vijfde met een score van 74.515%.

De volledige uitslag is hier te bekijken

De U25 deelnemers Berill Szoke Tóth en Lotte Meulendijks sloten de derde dag af tijdens het CDI Sint Truiden. De overwinning vandaag was er voor Berill Szoke Tóth zij reed met Qatar naar 68.051% Lotte Meulendijks reed met MDH Fantastique naar  63.821%. 

Morgen ochtend vanaf 8.30 uur start de vierde dag van het CDI Sint Truiden.

Andrea Timpe

Foto Melibre Fotografie

Bron TopTalent Dressage

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Winst voor Lynne Maas in de Grand Prix Special CDI Sint Truiden ||

Wederom een Nederlands podium in de zware tour tijdens het CDI Sint Truiden. Vandaag stond de Grand Prix Special op het programma.

Was er gisteren al een mooie tweede plaats voor Lynne Maas en Eastpoint tijdens de Grand Prix vandaag tijdens de Grand Prix special was de combinatie goed voor de overwinning in Sint Truiden 71.872% was haar score.

71.702% was de score voor de tweede plaats en die ging naar Marlies van Baalen en Ben Johnson. De beide amazones lagen qua scores net als de dag van gisteren dicht bij elkaar.

De derde plaats was er vandaag voor Vicent van Gasselt en Delacroix vandaag kwam zijn score uit op 69.362%. Gisteren tijdens de Grand Prix proef werd er ook al sterk gereden echter een programmafout deed de score drukken.

Alexa Fairchild en Dabanos D'04 werden vandaag vierde met een score van 66.830%.Johanna Von Fircks en Edmonton uitkomen voor Duitsland reden vandaag naar de vijfde plaats met een score van 66.660%.

Zaterdag om 10.50 uur wordt de Kür op muziek verreden door de overige combinaties uitkomend in de zware tour.

De volledige uitslag is hier te bekijken

Lyne Maas low res

Foto© Melibre Fotografie

Bron TopTalent Dressage

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

||Phillipa van Selchow wint de Junioren Team test CDI Sint Truiden||

Voor de Duiste amazone Phillipa van Selchow is het CDI Sint Truiden goed begonnen zij reed met Nymphenburgs Royal Side naar 72.980% wat haar de overwinning opleverde bij de Junioren.

Anniek van Dulst en Henderson reden heel knap naar de tweede plaats met 71.010% voor de combinatie was dit hun Internationale debuut bij de Junioren en een A kader score.

Anniek: " Het was mijn Internationale debuut bij de Junioren met Henderson. Hij liep er fijn aan vandaag hij voelde bij het losrijden al dat hij er goed aanstond. Ik rij Herderson pas sinds eind januari. Henderson is een paard waar in het verleden nog helemaal niet mee gestart was. Ik heb met hem samen dat hele traject aan kunnen gaan. Hij is ook hier op stal op vreemd terrein echt heel braaf terwijl ook dit voor hem een eerste keer is. Mijn proef liep ook heel goed kon er aan blijven rijden en dat zien we ook terug in de punten ewat ook nog eens een A kader score was. Heel erg tevreden over de dag van vandaag kijk ook uit naar morgen wanneer we de landenproef mogen rijden."

De derde plaats was er voor Anna Leandra Timm met Foxfire 2 was haar score 68.838%.

De beste Belgische amazone was vandaag Clara Mourlon Beernaert zij reed met Furts Dior naar 66.212%

De landenproef voor de Junioren staat zaterdagom 15.30 uur op het programma.

Volledige uitslag is hier te bekijken.

phillipa

Foto© Melibre Fotografie

Bron TopTalent Dressage overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| CDI Sint Truiden Lana-Pinou Baumgürtel wint Team Test pony's ||

De derde dag van het CDI Sint Truiden is inmiddels aangebroken vandaag zien wij ook de Pony, Junioren en de U25 combinaties aan het werk.

De Duitse amazone Lana-Pinou Baumgürtel reed naar de overwinning en naar de derde plaats bij de Team Test van de pony's. 72.288% was haar winnende score vandaag met Zinq Massimiliano FH met Cute Mrs. Polly FH was haar score 70.619% wat haar ook de derde plaats opleverde.

Ilse de Wilde reed met Falco voor Nederland naar de tweede plaats de combinatie reed exact 71% in het klassement.

Syrah van de Rovaart en Donna Daria 8 werden vandaag vierde, 69.952% was de score van haar proef.

Rowena Weggelaar en Navarone van de Beekerheide reden vandaag naar de vijfde plaats met een score van 69.714%.

De individuele proef van de pony combinaties wordt zaterdag om 13.15 uur verreden.

De volledige uitslag is hier te bekijken

Pony winst low res

Foto© Melibre Fotografie

Bron TopTalent Dressage

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Cdi Sint Truiden tweede overwinning voor Young Rider amazone Milou Dees ||

De Young Riders sloten de tweede dag van het Cdi Sint Truiden af. Voor de Young Riders stond vandaag de Individuele preof op het programma.

Net als gisteren was er vandaag een mooie overwinning voor amazone Milou Dees, zij reed vandaag Fransecso naar 74.412% wat een fractiehoger was dan de winnende score van gisteren. Na het afgroeten kwam er direct een grote lach op het gezicht van Milou, duidelijk blij met hoe haar proef gereden is. (foto)

Milou "Het was voor mij best wel even spannend dit is de derdekeer dat ik deze proef rij dus dan wil je niet verkeerd rijden, maar het ging heel fijn Ces stond er lekker aan en we konden heel fijn door de proef heen komen. Het was vandaag wel heel warm en dan weet je eigenlijk niet zo goed wat je kan verwachten. Ik zelf ben voor mijn proef en het losrijden nog even in de auto gaan zitten even de airco aan en een beetje afkoeken. Dat heeft geholpen zegt een lachende Milou".

De tweede plaats was er vandaag voor de Duitse amazone Theresa Friesdorf met haar Quotenkoenig 2 reed zij naar een fraaie score van 70.206%. Helen Erbe reed ook vandaag mee in de top van het klassement, vandaag een mooie derde plaats dit maal met Dolce Vita, 70.176%. Eerder op de dag kwam zij aan de start met Fuerst Kasper waar zij gisteren nog mee naar een tweede plaats wist te rijden, helaas mis staptje hij zich tijdens de proef waardoor er werd afgegroet.

Sascha Heijmans en Flying Dutchman ACB werden vandaag vierde met een totaal score van 68.147%. Lisa van den Heuvel en Eye Catcher werden vandaag vijfde (68.259%). Charlotte Richmond en Goliath VD Kempehoeve waren de beste Belgische combinatie, 67.353% was haar score goed voor de achste plaats.

De Young Riders hebben mogen een trainings dag, de afsluitende Küren op muziek worden aanstaande zaterdag verreden vanaf 08.30 uur.

De volledige uitslag is hier te bekijken

Milou donderdag low res

Foto© Melibre Fotografie

Bron: TopTalent Dressage overnam zonder brons vermedling is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)