Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| Jeroen Hendrix Productions sponsort dressuurrijder Kevin van Ham ||

De 31-jarige dressuurrijder Kevin van Ham is woonachtig in Sint-Joris-Winge en rijdt met zijn paard Eros Van Ons Heem niet alleen in de Para Dressuur top, maar tevens in de reguliere GP. Jeroen Hendrix Productions bevindt zich met zijn werkzaamheden voornamelijk in de dressuurwereld en komt daardoor veelvuldig in contact met rijders over de hele wereld.

“Sinds 2013 sponsor ik regelmatig een rijder en aangezien ik de afgelopen tijd een aantal kuren mocht maken voor mijn Belgische klanten, was het logisch om komende tijd een rijder uit België te gaan sponsoren” aldus Jeroen Hendrix.

Met het aangaan van deze samenwerking gaan Jeroen Hendrix Productions en Kevin van Ham een druk en hopelijk succesvol jaar tegemoet.

“Via mijn trainster Jorinde Verwimp hoorde ik de leuke verrassing dat Jeroen op zoek was naar een speciale persoon om een samenwerking mee te doen”, zegt Kevin van Ham. ”Ik kijk er enorm naar uit om het resultaat van de kür te zien en te horen. Een kür is sowieso speciaal om te rijden, en om deze dan ook nog gesponsord te krijgen door een gerenommeerd kür-maker maakt me erg blij. Ik verwacht dan ook dat ik de kür met een smile van oor tot oor aan het publiek kan laten zien.

”Jeroen contacteerde Jorinde Verwimp over de sponsoring en al snel kwam Jorinde met de suggestie om Kevin te sponsoren: “ik vind het heel bijzonder en uniek dat een para ruiter bij een reguliere Grand Prix mee gaat rijden. Ik denk dat er niet veel mensen zijn die dat na zullen doen. Daarom verdient Kevin in mijn ogen een mooie op maat gemaakte Grand Prix-kür.”

kevin van ham

Ook zal Jeroen Hendrix Productions wedstrijden gaan bezoeken, om daar Kevin tijdens zijn kür te ondersteunen en te begeleiden. Kevin van Ham rijdt al ruim 20 jaar paard en traint bij Jorinde Verwimp, die ook regelmatig kür wedstrijden rijdt op de muziek van Jeroen. In 2021 hoopt Kevin uit te komen voor het Belgische Nationale Team tijdens de Olympische Spelen in Tokyo.

Over Jeroen Hendrix Productions

Jeroen Hendrix Productions is gevestigd in het limburgse Beesel en maakt o.a. op maat gemaakte küren op muziek voor alle dressuurklassen.Ook voor CD-producties en het begeleiden van de meest uiteenlopende muzikale projecten kun je terecht bij Jeroen Hendrix Productions.

jeroen hendrix

www.jeroenhendrix.nl

www.instagram.com/kevaiin_van_ham

 

Bron: Persbericht Jeroen Hendrix

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| TopTalent Dressage Talent Uitgelicht - CDI Sint Truiden 2020 ||

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Berill Zsoke Tóth en Lotte Meulendijks sluiten de editie 2020 CDI Sint Truiden af. ||

De twee U 25 amazones Berill Szoke Tóth en Lotte Meulendijks hebben de laatste Küren op muziek wat tevens de laatste rubriek was tijdens het CDI Sint Truiden 2020 afgesloten.

hongarije

Berill Szoke Tóth en Qatar wonnen de afsluitende Kür op muziek (71.625%)

lotte meulendijks low res

Lotte Meulendijks en MDH Fantastique reden naar de tweede plaats in de Kür op muziek.

Het CDI Sint Truiden 2020 is hiermee tot een einde gekomen, wij hopen u allemaal weer te zien tijdens de editie 2021.

Foto's © Melibre Fotografie

Bron TopTalent Dressage

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Junioren Kür winst voor Margje Janssen CDI Sint Truiden ||

Gisteren won zij al de Individuele proef bij de Junioren, vandaag kwam daar ook nog eens de Kür winst bij. Margje Janssen en Elma knalden door de Kür heen en werden hiermee beloond  met een score van 75.993%

Margje: "Ik had eigenlijk helemaal geen verwachtingen dit is voor mij mijn eerste Internationale wedstrijd het is allemaal nieuw een vetcheck bijvoorbeeld had ik nog nooit gedaan. De eerste dag was wel even spannend en wist ik niet wat ik moest verwachten, de tweede dag ging het echt heel erg goed en dat je dan wint dat komt als zo'n grote verrassing en dan ook nog vandaag de Kür winnen echt helemaal te gek, Elma heeft zich super gedragen."

Phillipa van Selchow en Nymphenburgs Royal Side reden in de Kür vandaag naar 75.183% wat haar de tweede plaats opleverde.

Anna Leandra Timm en Foxfire 2 zien we ook vandaag weer hoog terug in de uitslag een derde plaats vandaag met 72.150%.

De beste Belgische amazone vandaag was Clara Beernart Mourlon zijn reed First Dior naar 69.033% wat haar de zesde plaats opleverde.

De Volledige uitslag is hier te bekijken

Margje janssen

 Foto Melibre Fotografie

Bron: TopTalent Dressage overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Nederlands podium tijdens de afsluitende Kür op muziek Pony's CDI Sint Truiden ||

De Nederlandse pony combinaties groeide echt in het evenement, op de laatste dag waarbij de afsluitende Kür op muziek verreden werd was het een volledig Nederlands podium. Het was spannend na de laatste rit van Rowena Weggelaar, Sophie van der Steen stond toen aan de leiding van het klassement, het afspelen van het Wilhelmus was al een zekerheid.

Sophie van der Steen reed voor het eerst Internationaal bij de Pony's tijdens het CDI Sint truiden dit met haar pony Yellow Boy. Tijdens de Team test reed zij naar de zesde plaats tijdens de Landenproef naar de vierde plaats en dus naar de overwinning tijdens de afsluitende Kür op muziek 72.838% was haar score vandaag.

Sophie: "Het was voor ons de eerste keer dat we Internationaal starte ik ben pas net 11 geworden dus het mocht ook niet eerder. Vandaag was echt genieten het was ook voor het eerst dat we de Kür reden we hadden het thuis al wel geoefend maar nog niet op wedstrijd. Het was wel heel spannend op het laats bij Rowena die nog moest rijden. Toen we hoorde dat we gewonnen hadden moet ik wel een beetje huilen zo blij was ik. "

Rowena Weggelaar en Navarone van de Beekerheide kwamen vandaag als laatste aan de start en lieten een zeer sterk en gedurfde Kür op muziek zien, haar uiteindelijke score kwam uit op 74.808% wat haar de tweede plaats opleverde.

Ilse de Wilde en Falco debuteerde ook International bij de pony's tijdens het CDI Sint Truiden. Ilse "Ik ben zonder verwachtingen afgereist naar het CDI Sint Truiden, je bent er natuurlijk al wel eerder mee bezig we hebben ook speciaal een Kür laten maken die we vandaag voor het eerst Internationaal konden laten zien, samen met Micha Koot hebben wij de lijnen voor de Kür bedacht en Joost Peeters heeft de muziek voor de Kür gemaakt. Dat ik de eerste dag al in de top drie zat had ik niet verwacht, alle dagen in de prijzen dat had ik niet durven hopen.

Vandaag tijdens de afsluitende Kür werd Ilse met 74.200% derde in de uitslag.

De Duiste amazone Lana-Pinou Baumgürter en Cute MRS. Polly FH werden vandaag op de vierde plaats gezet (73.267%) haar collega ui Duitsland amazone Diana DeMeo en Charly Brown 344 werden vandaag vijfde met 72.508%.

De volledige uitslag is hier te bekijken.

 sophie van der steen low res

Foto© Melibre Fotografie

Bron: TopTalent Dressage overname zonder toestemming is niet toegestaan

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)