Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| CDI Sint Truiden Children - Hattrick voor Katharina Dülffer en Darling 310 ||

Ok het derde onderdeel bij de Children is gewonnen door Katharine Dülffer en Darling 310, vandaag kwam de score uit op 81.281%.

Flore de Woerts had de steigende lijn te pakken tijdens het CDI Sint Truiden, haar afsluitende proef met Vlingh was uiteindelijk goed voor de tweede plaats, vandaag kwam de score uit op 72.937%. Jessica Nesselaar reed met Cream on Top naar de derde plaats (72.614%).

Flore low res

Foto© Digishots

De beste Belgische combinatie was vandaag Max van Durme hij reed met Dijon naar 70.440% wat goed was voor de vierde plaats. Manouk Zuiderent en Haston Be Happy werden Vijfde (68.756%). Elise Verwimp en Boemerang reden naar plaats zes (67.603%). De achste plaats was er voor Helena Colling en Demoiselle C.L (64.196%)

Max low res

Foto© Digishots

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

||CDI Sint Truiden - Georgina Kraft wint, Anna Peeters beste Belgische Pony's Individueel ||

De nummers één en twee in het klassement zijn dezelfde amazones welke gisteren ook aan de top reden van het klassement. Georgina Kraft en DSP Ti Daily Challenge reden vandaag naar 73.405%. 71.784% was er vandaag voor de combinatie Jona-Emily Bomberg dit reed zijn samen met de zeer ervaren NK Cyrill.

De beste Nederlandse prestatie was vandaag Morgan Walrave vandaag een mooie derde plaats met Devill's Kiss Naoni (71.324%)

De diertien jarige Anna Peeters en Balotelli waren vandaag met de achtste plaats de beste Belgische amazone, de score voor hun verreden individuele proef kwam uit op 68.838%.

Anna: "Vandaag wel fijn gereden ik had wel wat kleine foutjes maar daar kan ik weer van leren. Ik heb mijn pony nu ander half jaar en we hebben door de corona wel de tijd gehad om echt een combinatie te worden. Het is voor mij mijn eerste Internationale wedstrijd, het spannendste wat ik vond was de eerste keer toen de bel we aan onze eerste proef starten. Ik ga nu proberen zo veel mogelijk wedstrijden te kunnen rijden". 

Anna Low Res

Foto©  Ditishots

Georgina Kraft - DSP Ti Daily Challenge (GER) 73.405%

Jona Emily Bomberg - NK Cyrill (GER) 71.784%

Morgan Walraven - Devill's Kiss Naoni (NED) 71.324%

Georgina Kraft - DSP Ti Drei D (GER) 70.892%

Elin Ullman - Morgenstern Dakkar (SWE) 69.297%

Senna Evers - Majos Cannon (NED) 69.243%

Elise de Loos - Sandokan's Pardo (NED) 69.108%

Anna Peeters - Balotelli (BEL) 68.838%

Volledige uitslag is hier te bekijken

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| CDI Sint Truiden - U25 Grand Prix Lore vanborne weer naar plaats twee ||

Met een iets hogere score dan gisteren in de U25 Inter II was er ook vandaag weer een mooie tweede plaats voor de ervaren amazone Lore vandenborne en haar Ikke-Pia V/D Bergerhoeve, vandaag goed voor 69.077%.

Lore: "Vandaag ging een stuj beter dan gisteren toen had ik helaas wat foutjes. Ik merk wel dat we steeds meer de zwaarde oefeningen beter aankunnen, we hebben ook speciaal een nieuwe Kür laten maken waar we de moeilijkheids graad hebben aangepast. Dit is nu mijn derde jaar U25 dus voor het zwaardere werk hebben we ook een passende Kür nodig.

De Küren op muziek voor de U25 worden morgen vanaf 10.30 uur verreden.

Lore U25 low res

Foto© Digishots

70.844% was vandaag de score voor voor de Duitse amazone Josefine Hoffmann, met Hoennerups Driver was er vandaag wederom de overwinning tijdens de U25 in Sint Truiden.

Calijn Huberts en Watoeshi reden vandaag naar 67.641% haar score lag een fractie hoger dan gisteren en was ook vandaag goed voor de derde plaats.

Kimberly Luijten

Foto© Digihots

De Internationaal debuterende Kimberley Luijten en Zippo herpakte zich na de dag van gisteren, vandaag reed dit dit duo naar 66.282%.

Kimberley: "Ik heb paardrijden altijd leuk gevonden maar omdat mijn vader bij Shell werkt hebben we over heel de wereld gewoond. Wij zijn uiteindelijk bij Patrick van der Meer terecht gekomen en daar kwam het idee om toch serieus eens te gaan kijken of de U25 zou gaan lukken. Zo kwam ook  eind 2019 Zippo bij mij terrecht. Ik heb nooit Junioren of Young Riders gestart dit is ook echt mijn eerste Internationale wedstrijd en dan ook in de U25. De eerste dag was ik best wel zenuachtig gelukkig was Patrick ook hier om mij te begeleiden. Vandaag ging het al een heel stuk beter. Morgen mag ik ook voor het eerst in mijn leven een Kür op muziek rijden, het is de Kür die Patrick ook gereden heeft met Zippo dus de moeilijkheid ligt best hoog. Een uitdaging maar we gaan ons best doen en genieten". 

 De volledige uitslag is hier te bekijken

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| CDI Sint Truiden - Milou Dees, Quinty Vossers en Kimberly Pap wederom op het podium ||

De top drie van gisteren waren ook vandaag weer gewaagd aan elkaar. Als eerste vam de top drie kwam Milou Dees in de ring met Francesco, in het zonnige Zepperen werd er weer een sterke proef gereden wat vandaag een score opleverde van 71.912%. Kimberly Pap en Just A Dream STHR mochten daarna de ring betreden en ook Kimberly liet een hele fraaie proef zien wat beloond werd met 71.225%. Uiteindelijk was dit goed voor de derde plaats.

Prijsuitreiking YR

Foto© Digishots

Quinty Vossers en Hummer kwamen vandaag als laatste aan de start bij de Individuele test van de Young Riders, 71.814% was de beloning van haar proef. Dit was ook vandaag goed voor de tweede plaats, heel kort op de nummer één van vandaag.

Sophie Jamer en Double Diamond II waren ook vandaag de beste Belgische cobinatie vandaag wederom een mooie vierde plaats met 70.392%.

Sophie Jamar 3442Sophie: " Ik heb alle twee de dagen eigenlijk heel fijn kunnen rijden en was zeer tevreden over mijn gereden proeven. Ik wist dat dit een fijn councours was om te starten, 3 jaar geleden heb ik hier ook gestart toen bij de Junioren. Het was fijn om weer om weer op concours te gaan, het is alleen wel moeilijk in te schatten om te weten waar je precies staat omdat wij eigenlijk alleen  maar thuis en bij onze trainer hebben kunnen trainen."

Volledige uitslag is hier te bekijken

 Bron: TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| CDI Sint Truiden Children - wederom overwinning voor Katharine Dülffer ||

Met Darling 310 was er vandaag wederom een overwinning voor de Duitse Children amazone Katharine Dülffer, haar scores lagen vandaag iets lager dan gisteren maar het was als nog voldoende voor wederom de winst. (77.875%)

De Nederlandse amazone  Jesicca Nesselaar met Cream op top reden ook vandaag naar de tweede plaats vandaag met een score van 73.425%. Flore Woets en Vlingh die in het verleden onder Jeanine Nekeman in de verschillende jeugd rubrieken op EK's heeft gestreden, reden vandaag naar 72.575% was de derde plaats opleverde.

Elise Verwimp en Boemerang reden vandaag naar 68.450% was de vierde plaats opleverde, hiermee was zij vandaag de beste Belgische combinatie in de Children rubriek.

Verwimp low res

Foto© Digishots

Katharina Dülffer - Darling 310 (GER) 77.875%

Jessica Nesselaar - Cream On Top 73.425%

Flore Woerts - Vlingh (NED) 72.575%

Elise Verwimp - Boemerang (BEL) 68.450%

Manouk Zuiderveld - Haston Be Happy (NED) 68.025%

Max van Durme - Dijon (BEL) 65.825%

Helena Colling - Demoimiselle C.L. (BEL) 62.075%

Manouk Zuiderent - Dollarboy S-G (NED) 61.725%

Bron: TopTalent Dressage

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)