Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

Belgium Dressage Events - BK 2021

Belgium Dressage Events wil het Belgisch Kampioenschap dressuur voor alle deelnemers organiseren. Momenteel is dit nog niet mogelijk vanuit de overheid. Verplaatsen van de datum is ook een mogelijkheid, al zit het BK Dressuur dan (te) dicht op het EK voor de jeugd. Wellicht komt er binnenkort verandering in, daarom willen wij voorlopig het bericht vanuit de overheid, komende week, nog even afwachten. Wij hebben er vertrouwen in om van 20 t/m 24 mei a.s. het BK Dressuur in Lier te kunnen organiseren. Houd de website en socials in de gaten voor de laatste updates.

Facebook

Instagram

Website

bk 2021

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| CDI Sint Truiden Young Riders - Hattrick voor Milou Dees, Karoline Vestergaard op plaats twee ||

Voor het tweede jaar op rij rijdt Milou Dees naar een Hattrick bij de Young Riders tijdens het CDI Sint Truiden. Ook vandaag werd de Kür op muziek gewonnen door Milou Dees en Francesco, de score van vandaag 75.676% was ruimschoots genoeg voor een derde overwinning deze week.

Milou low res

Foto Digishots

De Belgische amazone Karoline Sofie Verstergaard en Junior Hit reden tijdens de afsluitende rubriek een hele sterke Kür op muziek welke beloond werd met 72.575% en wat haar vandaag de tweede plaats opleverde en haar beste prestatie tijdens dit CDI Sint Truiden.

Kimberly Pap die gisteren besloot de pas 7 jarige merrie Just a Dresm STRH te starten tijdens de finale Kür op muziek eindigde vandaag op de derde plaats met een score van 72.525%

Sophie Jamar en Double Diamond II reden ook tijdens de afsluitende Kür op muziek naar de vierde plaats. (71.250%)

Quinty Vossers en Hummer reden naar 69.833% wat vandaag goed was voor de vijfde plaats.

De volledige uitslag is hier te bekijken

 Bron: TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| CDI Sint Truiden - U25 Hattrick voor Josefine Hoffmann ||

Ook de Kür winst bij de U25 was er vandaag voor de amazone uitkomend voor Denemarken, Josefine Hoffmann reed vandaag met Hoennerups Driver naar 76.150%.

Low res lore

Foto Digishots

Ook voor de derde dag op rij was er een verdiende tweede plaats voor Lore vandeborne en Ikke Pia vd Bergerhoeve, vandaag werd haar Kür beoordeeld met een score van 71.650%.

De derde plaats vandaag was er voor Corina Luttjebroer en Cirano hun score kwam uit op 68.750%. Kimberley Luijten en Zippo reden vandaag voor het eerst in hun leven Kür op muziek tijdens het CDI Sint Truiden, de score van de Kür kwam uit op 68.020%. Carlijn Huberts en Watoeshi werden vandaag vijfde met 66.235%

Volledige uitslag is hier te bekijken

Bron: TopTalent Dressage

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| CDI Sint Truiden - Elin Ullman en Morgenstern Dakar winnen pony Kür ||

75.250% was de winnende score vandaag tijdens de afsluitende Kür op muziek voor de pony's, deze score werd gereden door de Zweedse amazone Elin Ullman met haar Mogenstern Dakar. Dit na eerder een derde plaats (team) en een vijfde plaats (individueel).

elin low res

Foto Digishots

Jona Emily Bomberg en de ervaren NK Cyrill werden vandaag tweede in de Kür op muziek, zij reden naar een totaal score van 74.471%. Op de derde plaats eindigde Georgina Kraft en DSP Ti Daily Challenge (73.792%).

Morgan Walraven en Devill's Kiss Naomi reden vandaag naar de vierde plaats met 73.167%. De vijfde plaats was er voor Elise de Loos en Sandokan's Pardo (72.833%), plaats zes was er voor Esmee Boers en Orchard red Prince (72.167%). Jolien Felix en Golden Challenge reden vandaag naae 71.125% wat vandaag goed was voor de achste plaats.

Elisabeth Leduc was voor de tweede maal tijdens het CDI Sint Truiden de beste Belgische amazone, tijdens de Kür op muziek reed zij naar 69.625%

De volledige uitslag is hier te bekijken

Bron TopTalent Dressage

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| CDI Sint Truiden Junioren - Hattrick voor Paul Jöbsti ||

Ook de finale bij de Junioren de Freestyle werd vandaag gewonnen door Paul Jöbsti en Bodyguard 49, vandaag kwam zijn score ondanks twee kleine spannings momenten uit op 76.458%.

Caecilia Emma Lienert en Westrades Barack Obama reden ook op de derde dag van het CDI Sint Truiden  naar de tweede plaats, vandaag was haar score voor de Kür op muziek 75.217%.

 

Micky Low res

Foto© Digishots

Micky Schealstrate heeft met Decor Cachet L een duidelijke steigende lijn te pakken tijdens het CDI, gisteren al een mooie vierde plaats, vandaag weer een plaats hoger, tijdens de Kür op muziek werd dit de derde plaats met een totaal score van 73.575%.

Mikey: "Dit was Decor L zijn eerste Internationale wedstrijd en ondanks dat we pas vijf maanden een combinatie zijn ben ik echt heel erg tevreden over hoe het CDI gegaan is. De eerste dag was er wel wat spanning maar eigenlijk vind hij niets eng, ik ben echt in het evenement gegroeid met Decor, gisteren al een mooie vierde plaats Individueel en vandaag een derde plaats tijdens de Kür op muziek die we ook nog niet eerder gereden hebben anders dan dat we die thuis geoefend hebben. Ik ben heel erg blij hoe het deze dagen in Sint Truiden gegaan is". 

Jette de Jong Low Res

Foto© Digishots

De beste Belgische amazone was ook vandaag Jette de Jong met haar zelf opgeleide Indini, de score voor haar verreden Kür op muziek kwam uit op 72.900%

Jette:"Het was voor ons onze aller eerste Internationale maar ook meerdaagse wedstrijd, wij hebben Indini zelf gefokt en vanaf zijn vijfde jaar ben ik hem gaan rijden. Hij is eigenlijk ook nog nooit een nacht van stal weg geweest. Hij heeft zich hier voorbeeldig gedragen en ik ben ook echt tevreden over hoe hij hier gepresteerd heeft alle dagen was hij super braaf, anders dan zijn broer die ik ook rijd. Vandaag voor de eerste keer ook Kür gereden dat heeft hij ook nog nooit gedaan, vandaag echt heel tevreden weer een vierde plaats en de beste Belgische combinatie van het CDI. We gaan ons klaarmaken voor Opglabeek waar ik volgende week ook aan de start zal verschijnen en daarna moeten we even kijken hoe het loopt met alle wedstrijden". 

De vollegde uitslag is hier te bekijken 

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)